Club Cobra Keith Craft Racing  

Go Back   Club Cobra > Club Forums

Welcome to Club Cobra!  The World's largest non biased Shelby Cobra related site!

  •  » Representation from nearly all Cobra/Daytona/GT40 manufacturers
  •  » Help from all over the world for your questions
  •  » Build logs for you and all members
  •  » Blogs
  •  » Image Gallery
  •  » Many thousands of members and nearly 1 million posts! 

YES! I want to register an account for free right now!  p.s.: For registered members this ad will NOT show

MMG Superformance
Nevada Classics
MMG Superformance
Main Menu
Module Jump:
Nevada Classics
Nevada Classics
Keith Craft Racing
Advertise at CC
Banner Ad Rates
MMG Superformance
MMG Superformance
MMG Superformance
December 2020
S M T W T F S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
  #1 (permalink)  
Old 05-18-2004, 06:09 AM
TonyMadrid's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Apr 2003
Location: Sparrowbush, NY
Cobra Make, Engine: A&C 351W, C4
Posts: 407
Not Ranked     
Default Adding Pics to my Gallery

I am having trouble adding pics to gallery.

I log in to the forum with no problem. Then I go to the club Cobra Gallery and I get a page that shows recent pics posted by members. There is no button to click to upload pics.

What I do see is a button to login again. I clicked that button and logged in again, but it just brings me back to the same page.

What am I doing wrong?

Tony
Sponsored Links
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 05-18-2004, 06:11 AM
TonyMadrid's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Apr 2003
Location: Sparrowbush, NY
Cobra Make, Engine: A&C 351W, C4
Posts: 407
Not Ranked     
Default Pics

Additional Info:

When I open a post that I have made and I click on the camera next to my screen name it brings me to my gallery. However, when I get to my gallery, again there is no place or button for me to use to upload pics.

What I get at my gallery is a button to again login. Tried logging in again but it just returns me to the same screen

What am I missing here?

Tony
  #3 (permalink)  
Old 05-18-2004, 06:43 AM
Tony Aprile's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Dec 2002
Location: Long Island, NY
Cobra Make, Engine: SPF #1358 Silver/Black stripes 466 2X4
Posts: 780
Not Ranked     
Default posting pic's

Tony..after logging in, go the CC main menu and click Members rides.

There will be a Welcome with your ID and above that under the advertisments and you will see MY Gallery , on the same line over to the right side you will see upload photo's. You can upload photos right from the welcome screen or go into your gallery also under the advertisments to the right side look for upload photo's

Tony
  #4 (permalink)  
Old 05-18-2004, 07:08 AM
GeorgiaSnake's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Apr 2002
Location: Alpharetta, GA
Cobra Make, Engine: Sold - Unique FIA - SA 396 Stroker
Posts: 2,440
Not Ranked     
Default

I have no trouble uploading but I can't figure out how to delete photos. I seem to remember being able to organize the gallery in the past.

Randy
__________________
Sold the Unique - Bought a Porsche TT - Sold the TT - Bought a truck
  #5 (permalink)  
Old 05-18-2004, 07:19 AM
Tony Aprile's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Dec 2002
Location: Long Island, NY
Cobra Make, Engine: SPF #1358 Silver/Black stripes 466 2X4
Posts: 780
Not Ranked     
Default

Randy...open a photo in your gallery. Underneath all the photo's but above the photo info you will see EDIT PHOTO. Then look for DELETE. it will delete the photo your viewing.

Tony
  #6 (permalink)  
Old 05-18-2004, 07:31 AM
GeorgiaSnake's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Apr 2002
Location: Alpharetta, GA
Cobra Make, Engine: Sold - Unique FIA - SA 396 Stroker
Posts: 2,440
Not Ranked     
Default

Thanks Tony - mission accomplished

Randy
__________________
Sold the Unique - Bought a Porsche TT - Sold the TT - Bought a truck
  #7 (permalink)  
Old 05-18-2004, 07:51 AM
TonyMadrid's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Apr 2003
Location: Sparrowbush, NY
Cobra Make, Engine: A&C 351W, C4
Posts: 407
Not Ranked     
Default Pics

Tony,

When I go to the Main Menu there is no link to Members rides. There is a link to Club Cobra Gallery but it doesn't work for me. When I click it, it takes me to mambers galleries but there is no place for me to upload pics, even when I get to my own gallery. The screen requires me to login (again) and when I do I just get the same screen.

I e-mailed Brent, maybe he can help me sort this out.

Tony
  #8 (permalink)  
Old 05-18-2004, 08:35 AM
Ron61's Avatar
Senior Club Cobra Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Dec 2001
Location: Shasta Lake, CA
Cobra Make, Engine:
Posts: 26,317
Not Ranked     
Question

Tony,

When I click your camera icon and go to your gallery I see the upload button off to the right and on top where it should be. You haven't changed any settings in your CP lately have you?

Ron
__________________
Ron 61
Ronnie Widener


View my Miscellaneous Gallery
  #9 (permalink)  
Old 05-18-2004, 08:46 AM
TonyMadrid's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Apr 2003
Location: Sparrowbush, NY
Cobra Make, Engine: A&C 351W, C4
Posts: 407
Not Ranked     
Default Changes

Ron,

I haven't made any changes at all.

A little while ago I opened the club site in a new browser and, on the homepage, instead of logging in, I clicked on the box at the upper left of the home page screen that has a red Cobra and it is labeled, Cobra Gallery at the top and submit your photos at the bottom.

That brought me to the gallery page. At the top, above the blue bar, there were four options: Home, Search, Register, Login.

I tried to login from that screen and it won't log me in.

I don't know what the problem is. Hopefully Brent or one of the other Admins, or site gurus will help me through this.

Thanks,

Tony
  #10 (permalink)  
Old 05-18-2004, 09:17 AM
Brent Mills's Avatar
Administrator
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Jan 1999
Location: Duvall, Wa
Cobra Make, Engine: KMP286, Shelby 482, Webers, 593HP
Posts: 4,146
Send a message via Yahoo to Brent Mills
Not Ranked     
Default

A couple things to try.

Change the color/style of the site (you'll see a box on the right or left of the home page to do this) and then go try it again. See if that works. If it does, tell me which style wasn't working for you.

If that didn't work, maybe your cookie got a little messed up along the way. Try deleting your cookies and then log back in on the home page of the site and go to the gallery. Should be working by then.
  #11 (permalink)  
Old 05-18-2004, 09:46 AM
TonyMadrid's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Apr 2003
Location: Sparrowbush, NY
Cobra Make, Engine: A&C 351W, C4
Posts: 407
Not Ranked     
Default Pics

Brent,

I tried what you suggested but it didn't help. I was not able to change the color/style. I tried to do it on the homepage and also through the Edit Options in my User CP, but to no avail.

I cleared all cookies, using my computer and that didn't help either.

I had previously tried to remove cookies within the forum un vB help and it gave me some warning messages. I pm'd you a copy of the messages that I got.

Tony
  #12 (permalink)  
Old 05-18-2004, 02:17 PM
Tony Aprile's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Dec 2002
Location: Long Island, NY
Cobra Make, Engine: SPF #1358 Silver/Black stripes 466 2X4
Posts: 780
Not Ranked     
Default

There are to many Tony's on this thread

Ron...I haven't made any changes on mine either.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
The representations expressed are the representations and opinions of the clubcobra.com forum members and do not necessarily reflect the opinions and viewpoints of the site owners, moderators, Shelby American, any other replica manufacturer, Ford Motor Company. This website has been planned and developed by clubcobra.com and its forum members and should not be construed as being endorsed by Ford Motor Company, or Shelby American or any other manufacturer unless expressly noted by that entity. "Cobra" and the Cobra logo are registered trademarks for Ford Motor Co., Inc. clubcobra.com forum members agree not to post any copyrighted material unless the copyrighted material is owned by you. Although we do not and cannot review the messages posted and are not responsible for the content of any of these messages, we reserve the right to delete any message for any reason whatsoever. You remain solely responsible for the content of your messages, and you agree to indemnify and hold us harmless with respect to any claim based upon transmission of your message(s). Thank you for visiting clubcobra.com. For full policy documentation refer to the following link: CC Policy
Links monetized by VigLink