Club Cobra Keith Craft Motorsports  

Go Back   Club Cobra > Cobra Talk Areas > ALL COBRA TALK

Welcome to Club Cobra!  The World's largest non biased Shelby Cobra related site!

  •  » Representation from nearly all Cobra/Daytona/GT40 manufacturers
  •  » Help from all over the world for your questions
  •  » Build logs for you and all members
  •  » Blogs
  •  » Image Gallery
  •  » Many thousands of members and nearly 1 million posts! 

YES! I want to register an account for free right now!  p.s.: For registered members this ad will NOT show

Keith Craft Racing
Keith Craft Racing
Main Menu
Module Jump:
Nevada Classics
MMG Superformance
Keith Craft Racing
Advertise at CC
Banner Ad Rates
MMG Superformance
Keith Craft Racing
MMG Superformance
MMG Superformance
April 2017
S M T W T F S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Kirkham Motorsports

Like Tree22Likes

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #61 (permalink)  
Old 12-17-2016, 04:45 PM
twobjshelbys's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Jan 2009
Location: Las Vegas, NV
Cobra Make, Engine: Shelby CSX4005LA, Roush 427IR
Posts: 2,858
Not Ranked     
Default

Just happened again, this time on the clubcobra.com/forums page (this is what I bookmark). It happened 3 or 4 times and now is gone again.
__________________
Cheers,
Tony
CSX4005LA
Reply With Quote
Sponsored Links
Sponsored Links
  #62 (permalink)  
Old 12-17-2016, 05:36 PM
Al G's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Mar 2010
Cobra Make, Engine: Shelby Cobra CSX6045, 468 ci all aluminum Shelby engine
Posts: 365
Not Ranked     
Default

It's also continuing to happen with my android phone. Just now I got redirects on the first two clicks I made and it's been fine since then.
Reply With Quote
  #63 (permalink)  
Old 12-17-2016, 07:13 PM
bingo2's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Aug 2010
Cobra Make, Engine: RUCC, SB 331 Stroker
Posts: 155
Not Ranked     
Default

It only happens on my Android device; Samsung Tab S2.
Reply With Quote
  #64 (permalink)  
Old 12-18-2016, 03:34 AM
albanycobra's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Mar 2005
Location: Perth, wa
Cobra Make, Engine: Pace Alumina 427 #69
Posts: 1,605
Not Ranked     
Default

I noticed its happening on my Iphone, go to click on a thread and it takes me to an ad......
__________________
RF12 414 Windsor 8 stack ,6spd, Avons
Reply With Quote
  #65 (permalink)  
Old 12-18-2016, 09:33 AM
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Dec 2012
Cobra Make, Engine:
Posts: 672
Not Ranked     
Default

Works fine on my windows devices. My android phone got really messed up when I attempted to open the site. Not going to attempt that again until I know this problem has been resolved. Couldn't use my browser for anything with the infection.
Blue66 and Ozzie Goat like this.
__________________
Reply With Quote
  #66 (permalink)  
Old 12-19-2016, 09:19 PM
twobjshelbys's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Jan 2009
Location: Las Vegas, NV
Cobra Make, Engine: Shelby CSX4005LA, Roush 427IR
Posts: 2,858
Not Ranked     
Default

Site blinked out, now getting long pauses and this appears at the top of every page when it does open:

Warning: file_get_contents(http://images.imagenetcom.com/hxml.p...lubcobra.com.x) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 522 Origin Connection Time-out in [path]\includes\functions.php(5723) : eval()'d code on line 21
__________________
Cheers,
Tony
CSX4005LA
Reply With Quote
  #67 (permalink)  
Old 12-19-2016, 10:50 PM
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Oct 2013
Posts: 69
Not Ranked     
Default

Quote:
Originally Posted by twobjshelbys View Post
Site blinked out, now getting long pauses and this appears at the top of every page when it does open:

Warning: file_get_contents(http://images.imagenetcom.com/hxml.p...lubcobra.com.x) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 522 Origin Connection Time-out in [path]\includes\functions.php(5723) : eval()'d code on line 21
That's what i see
Reply With Quote
  #68 (permalink)  
Old 12-20-2016, 04:30 AM
joyridin''s Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Feb 2009
Location: Cleveland, OH
Cobra Make, Engine: Arntz
Posts: 1,191
Not Ranked     
Default

Redirected me 2 times on my Ipad last night. It works fine on my home computer with Windows. I am just avoiding the site unless I am on my home computer.
Reply With Quote
  #69 (permalink)  
Old 12-20-2016, 05:16 AM
Millsy's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Apr 2016
Location: Naugatuck, CT
Cobra Make, Engine: Backdraft, LS3
Posts: 103
Not Ranked     
Default

2 redirects just now, using a kindle
Reply With Quote
  #70 (permalink)  
Old 12-20-2016, 05:51 PM
mrmustang's Avatar
CC Member/Contributor
Visit my Photo Gallery
Gold Star Contributor
 
Join Date: Feb 2000
Location: Greenville, SC
Cobra Make, Engine: 69 GT500 fastback, mystery 2dr convertible
Posts: 11,259
Not Ranked     
Default

Here is the coding for that link, malicious style coding, perhaps, yet I can't say I've ever seen it before

android|avantgo|blackberry|bolt|boost|cricket|doco mo|fone|hiptop|mini|mobi|palm|phone|pie|tablet|up\.browser|up\.link|webos|wos)/i", $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"])) { $output = str_replace(
__________________
Instead of being part of the problem, why not be a part of a successful solution

Reply With Quote
  #71 (permalink)  
Old 12-20-2016, 08:21 PM
RodKnock's Avatar
Senior Club Cobra Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Feb 2007
Cobra Make, Engine: KMP 539, a Ton of Aluminum
Posts: 9,142
Not Ranked     
Default

My iPad still asks whether I want to block a pop up or not.
Reply With Quote
  #72 (permalink)  
Old 12-22-2016, 08:12 PM
twobjshelbys's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Jan 2009
Location: Las Vegas, NV
Cobra Make, Engine: Shelby CSX4005LA, Roush 427IR
Posts: 2,858
Not Ranked     
Default

It is still happening but Firefox now puts up a warning that the bad app site is now reported. It still appears that this site is still going there.
joyridin' likes this.
__________________
Cheers,
Tony
CSX4005LA
Reply With Quote
  #73 (permalink)  
Old 12-23-2016, 05:35 AM
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Sep 2001
Cobra Make, Engine:
Posts: 493
Not Ranked     
Default

yup..something is still goin on.. Must be leaving the back door open for visitors
joyridin' likes this.
__________________
Dan
427 CSX 3000 long gone
427 CSX 4000 CSX-2
A few Shelbys all gone
Reply With Quote
  #74 (permalink)  
Old 12-26-2016, 04:25 PM
twobjshelbys's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Jan 2009
Location: Las Vegas, NV
Cobra Make, Engine: Shelby CSX4005LA, Roush 427IR
Posts: 2,858
Not Ranked     
Default

Off the air for a couple of days but this problem still exists on mobile devices.
__________________
Cheers,
Tony
CSX4005LA
Reply With Quote
  #75 (permalink)  
Old 12-26-2016, 08:42 PM
twobjshelbys's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Jan 2009
Location: Las Vegas, NV
Cobra Make, Engine: Shelby CSX4005LA, Roush 427IR
Posts: 2,858
Not Ranked     
Default

Databases are busted again;. My previous post (#74) shows when I open the topic but does not show in the history.
__________________
Cheers,
Tony
CSX4005LA
Reply With Quote
  #76 (permalink)  
Old 12-27-2016, 02:06 AM
Dimis's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Apr 2008
Location: Melbourne, Vic
Cobra Make, Engine: Some polish thing... With some old engine
Posts: 2,137
Not Ranked     
Default

Fwiw, lately I struggle to load the site for days at a time, be it desk top (PC), laptop (mac) or i-pad or mobile phone...
__________________
Reply With Quote
  #77 (permalink)  
Old 12-27-2016, 03:01 AM
Ron61's Avatar
Senior Club Cobra Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Dec 2001
Location: Shasta Lake, CA
Cobra Make, Engine:
Posts: 24,360
Not Ranked     
Default

Dimis,

I have had the same problem off and on with my desktop. No error messages but most of the top of the Forum Page is blank when it finally loads. This morning everything is showing as it should.

Ron
__________________
Ron 61
Ronnie Widener


View my Miscellaneous Gallery
Reply With Quote
  #78 (permalink)  
Old 12-27-2016, 06:32 AM
Blas's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Sep 2002
Cobra Make, Engine: SPF#0760
Posts: 2,863
Not Ranked     
Default

My iPad is still showing the popup ad and this morning it has changed how it displays. It seams that if I actually log out from the sight, clear my history and then clear my cookies on the ipad the next time I log in it is ok. But if I just clear my history the ad reappears in some form or another....
This is getting to be very disturbing....
__________________
Wiring Diagrams: SPF MKII, MKIII, GT40, CSX7000, CSX8000, and Shelby Sebring Tribute Cars.
Owner’s Manuals: SPF MKII, MKIII, CSX7000, CSX8000, and Shelby Sebring Tribute Cars.

Large, easy to read and trace schematics with part numbers, wire colors, wire gauge, fuses, and electrical upgrade information. Trouble-shooting and replacement part numbers for those roadside repair adventures.
SPFWiringDiagrams@Comcast.net
Reply With Quote
  #79 (permalink)  
Old 12-27-2016, 06:47 AM
twobjshelbys's Avatar
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Jan 2009
Location: Las Vegas, NV
Cobra Make, Engine: Shelby CSX4005LA, Roush 427IR
Posts: 2,858
Not Ranked     
Default

Quote:
Originally Posted by Dimis View Post
Fwiw, lately I struggle to load the site for days at a time, be it desk top (PC), laptop (mac) or i-pad or mobile phone...
There were connectivity issues over the last weekend. The site was unreachable for a while on Sunday then went to a page that intercepted the forum while it was off in the background. But when it came back on line the very first time I opened it last night I got the same old virus warning and then it went back to off line for a while. This morning the speed opening and such is back to normal but I'm on my windows laptop so don't know if the virus is still here or not.
__________________
Cheers,
Tony
CSX4005LA
Reply With Quote
  #80 (permalink)  
Old 12-27-2016, 07:21 AM
CC Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Jul 2009
Location: Old forge, pa
Cobra Make, Engine: Classic roadsters ll
Posts: 5
Not Ranked     
Default

I tried to log in and it said no service
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 06:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
The representations expressed are the representations and opinions of the clubcobra.com forum members and do not necessarily reflect the opinions and viewpoints of the site owners, moderators, Shelby American, any other replica manufacturer, Ford Motor Company. This website has been planned and developed by clubcobra.com and its forum members and should not be construed as being endorsed by Ford Motor Company, or Shelby American or any other manufacturer unless expressly noted by that entity. "Cobra" and the Cobra logo are registered trademarks for Ford Motor Co., Inc. clubcobra.com forum members agree not to post any copyrighted material unless the copyrighted material is owned by you. Although we do not and cannot review the messages posted and are not responsible for the content of any of these messages, we reserve the right to delete any message for any reason whatsoever. You remain solely responsible for the content of your messages, and you agree to indemnify and hold us harmless with respect to any claim based upon transmission of your message(s). Thank you for visiting clubcobra.com. For full policy documentation refer to the following link: CC Policy
Links monetized by VigLink