Club Cobra Fortes Parts  

Go Back   Club Cobra > General Discussion > Lounge

Welcome to Club Cobra!  The World's largest non biased Shelby Cobra related site!

  •  » Representation from nearly all Cobra/Daytona/GT40 manufacturers
  •  » Help from all over the world for your questions
  •  » Build logs for you and all members
  •  » Blogs
  •  » Image Gallery
  •  » Many thousands of members and nearly 1 million posts! 

YES! I want to register an account for free right now!  p.s.: For registered members this ad will NOT show

Nevada Classics
Win With A Cobra
Main Menu
Module Jump:
Nevada Classics
Nevada Classics
Trigo Wheels
Advertise at CC
Banner Ad Rates
Shell Valley Companies
Keith Craft Racing
Win With A Cobra
Win With A Cobra
October 2014
S M T W T F S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
  #1 (permalink)  
Old 12-20-2011, 11:31 AM
twobjshelbys's Avatar
Registered User
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Jan 2009
Location: Las Vegas, NV
Cobra Make, Engine: Shelby CSX4005LA, Roush 427IR
Posts: 1,854
Not Ranked     
Default New Posts miss target

I've noticed this over the last couple of weeks. I use the "New Posts" button above. Very frequently now, especially on multi-page topics, the "view first unread topic" button from the New Post list will consistently take me to a very old topic and it is always the same reply but always on a previous page. It's been very consistent over the past few days with the "tim man 78 mile" topic.

It seemed to happen after one of the bouts with the Forum going off line for a couple of hours followed by a period of data base errors and then suddenly pretty consistent. I think it started 2-3 weeks ago...

Anyone else seeing it?
__________________
Cheers,
Tony
CSX4005LA
Reply With Quote
Sponsored Links
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 12-21-2011, 06:15 AM
Ron61's Avatar
Senior Club Cobra Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Dec 2001
Location: Shasta Lake, CA
Cobra Make, Engine:
Posts: 22,463
Not Ranked     
Post

I just tried it and it seemed to work ok for me. But I don't start many New Posts so it could be some intermittent thing.

Ron
__________________
Ron 61
Ronnie Widener


View my Miscellaneous Gallery
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-21-2011, 06:31 AM
computerworks's Avatar
Senior Club Cobra Member
Visit my Photo Gallery
Lifetime Contributor
 
Join Date: Mar 2001
Location: Northport, NY
Cobra Make, Engine: Kirkham, KMP178 / '66 GT350H, 4-speed
Posts: 10,348
Not Ranked     
Default

Quote:
Originally Posted by twobjshelbys View Post
...will consistently take me to a very old topic and it is always the same reply but always on a previous page.
Clear all your CC cookies. Make sure cookies are enabled in your browser.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12-21-2011, 07:35 AM
bwcobra15's Avatar
Registered User
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Oct 2000
Location: Midlothian, TX
Cobra Make, Engine: Hurricane HM2008 build is underway!
Posts: 696
Send a message via Yahoo to bwcobra15
Not Ranked     
Default

Also, whenever I get a "Reply to thread" email from Club Cobra to my yahoo email account, the link quit working some time ago. It has something to do with new yahoo email. If I forward the email to another account such as Gmail or Exchange/Outlook the link redirects correctly.
__________________
Bob Worley
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 03-15-2012, 06:40 AM
twobjshelbys's Avatar
Registered User
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Jan 2009
Location: Las Vegas, NV
Cobra Make, Engine: Shelby CSX4005LA, Roush 427IR
Posts: 1,854
Not Ranked     
Default

Still happening, and that is on multiple computers separated in space and time (home vs work). It's most noticeable when a topic goes to multiple pages and clicking on the "next unread" takes you to the middle of the previous page and 3 days before. Did something change when the forum was moved to the new server?
__________________
Cheers,
Tony
CSX4005LA
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 03-19-2012, 05:05 AM
Ron61's Avatar
Senior Club Cobra Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Dec 2001
Location: Shasta Lake, CA
Cobra Make, Engine:
Posts: 22,463
Not Ranked     
Post

A problem that I have been having for several months now is if I try to Edit a post. I get the Edit screen and can do whatever I want in the post but when I click Submit it acts as if it is doing it and then just sets there and I have let it set for as long as 10 minutes before giving up. But when I click to go back to the thread and then open the thread my Edit is in there. It is almost as if when it completes loading the Edited post something is stopping it from going back to the thread. I don't have this problem anywhere else and have did all of the cookie and Temp file cleaning. I did try it over on CHR just to see and I think the same thing happened but that was so long ago that I can't remember for sure. I haven't been able to add any type of attachment to a post for the past two years. Not important so I don't worry about it. But the Edit thing would be nice to have fixed.

Ron
__________________
Ron 61
Ronnie Widener


View my Miscellaneous Gallery
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 03-19-2012, 05:25 AM
Ron61's Avatar
Senior Club Cobra Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Dec 2001
Location: Shasta Lake, CA
Cobra Make, Engine:
Posts: 22,463
Not Ranked     
Post

Sorry for the double post but this is easier that trying to Edit my above post. I just went and tried the New Posts link and everything worked fine for me.

Ron
__________________
Ron 61
Ronnie Widener


View my Miscellaneous Gallery
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 03-19-2012, 06:47 AM
computerworks's Avatar
Senior Club Cobra Member
Visit my Photo Gallery
Lifetime Contributor
 
Join Date: Mar 2001
Location: Northport, NY
Cobra Make, Engine: Kirkham, KMP178 / '66 GT350H, 4-speed
Posts: 10,348
Not Ranked     
Default

Quote:
Originally Posted by Ron61 View Post
the Edit thing would be nice to have fixed.

:
I agree. It is known problem. It is not "you" or anything unique at your end.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 03-19-2012, 11:28 AM
Ron61's Avatar
Senior Club Cobra Member
Visit my Photo Gallery

 
Join Date: Dec 2001
Location: Shasta Lake, CA
Cobra Make, Engine:
Posts: 22,463
Not Ranked     
Post

Thanks CW. I hadn't seen anyone else say anything about it and was trying to figure out what may be wrong if it was just me.

Ron
__________________
Ron 61
Ronnie Widener


View my Miscellaneous Gallery
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 05:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
The representations expressed are the representations and opinions of the clubcobra.com forum members and do not necessarily reflect the opinions and viewpoints of the site owners, moderators, Shelby American, any other replica manufacturer, Ford Motor Company. This website has been planned and developed by clubcobra.com and its forum members and should not be construed as being endorsed by Ford Motor Company, or Shelby American or any other manufacturer unless expressly noted by that entity. "Cobra" and the Cobra logo are registered trademarks for Ford Motor Co., Inc. clubcobra.com forum members agree not to post any copyrighted material unless the copyrighted material is owned by you. Although we do not and cannot review the messages posted and are not responsible for the content of any of these messages, we reserve the right to delete any message for any reason whatsoever. You remain solely responsible for the content of your messages, and you agree to indemnify and hold us harmless with respect to any claim based upon transmission of your message(s). Thank you for visiting clubcobra.com. For full policy documentation refer to the following link: CC Policy
Links monetized by VigLink